Ardei Umpluti Langa Sarmalute In Foi De Vita
articol scris de aphextwinz blog aphextwinz.wordpress.com
Mi-a ramas atat ceva tocatura cat si cativa ardei pe langa, asa ca am zis ca ii fac scazuti. Umplutura si ardeii sunt ca la reteta de ciorba de ardei umpluti, iar carnea ramasa am infasurat-o in foi de vitza, bio, din fata geamului, oparite in zeama de varza tot de la ciorba de care ziceam.
Nu am facut decat sa mai pun pe deasupra niste liutenita indoita cu apa si cateva felii de rosii.
Asa ca avem aici poza inainte.
Si dupa ce a stat la cuptor cu folie in cap.
Si o tentativa de portie grabnic furata, pana sa vad eu ca nu stiu pe ce palaria mea e reglat aparatul.
Separat de reteta, m-a speriat mama lui Festus, cica animala daca are varsta si greutatea asta se face de 40-50 de kile.
Cautai pe net niste pui care aratau oarecum asemanator, deci nu cu labute mari ca ciobanestii, dadui numai de d’aia gen Irish Wolfhund.
Mama nene daca are dreptate sa vezi ce ii fac.
Ia, la vanat de ratze.
Si poza din aeroplan, ca nu sta locului.
Chiar nu imi dau seama ce talie poate fi, medie cel putin, dar sper ca nu mai sus, hard roc aleluia.