contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Ardei Umpluti Cu Carne

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga



INGREDIENTE:
1 kg carne tocata
14 ardei grasi (potriviti)
3 cepe
orez
1 lingura bulion
3-4 rosii
1 ardei gras pentru sos
cimbru
piper
sare
1 legatura patrunjel
ulei
PREPARARE:
Se curata ardeii de cotoare si seminte, se spala bine si se cresteaza putin ( ca in poza de jos). In acest fel nu mai este nevoie de capacel, deoarece compozitia nu va mai iesi din ardei. Se pun pe o tava cu gura in jos sa se scurga de apa.

Intre timp se pregateste umplutura. Carnea tocata se pune intr-un castron mai mare si se amesteca cu ceapa taiata cuburi, orezul bine spalat, bulionul, cimbrul, piperul, 4-5 linguri apa rece, sarea si patrunjelul tocat marunt. Se omogenizeaza compozitia.

Se umplu ardeii si se aseaza intr-o cratita cu putin ulei si apa pana aproape de nivelul ardeilor.

Se baga la cuptor. Dupa ce s-au facut de jumatate, se intorc ardeii pe partea cealalta, apoi se adauga rosiile decojite si tocate impreuna cu un ardei taiat cuburi si putin patrunjel tocat marunt. Se potriveste sosul de sare si se lasa in continuare la cuptor pana ce se rumenesc frumos ardeii si sunt gata.

POFTA BUNA!


Articol recomandat de chitacornelia.blogspot.com