Ardei Umpluti Cu Carne De Curcan
articol scris de truedelights blog
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
INGREDIENTE pentru umplut aprox. 12 ardei:
- 500 g carne de curcan
- o ceasca orez
- o ceapa potrivita
- un morcov
- 2 linguri bulion
- marar
- patrunjel
- condimente
Carnea, morcovul, mararul, patrunjelul si ceapa se trec prin
masina de tocat apoi se amesteca cu orezul spalat, oul, bulionul si
condimente dupa gust( sare, piper, boia, cimbru, condiment de sarmale).
Putem folosi ardei proaspeti pe care ii spalam si ii golim de seminte ,
sau ardei de la congelator pe care ii vom lasa sa se dezghete si sa
se scurga bine de apa.
Umplem fiecare ardei cu pasta de carne si le punem cate un
capacel dintr-o bucata de rosie sau ii trecem prin faina pentru
ca umplutura sa nu iasa.
Asezam ardeii in oala, acoperim cu apa fierbinte si punem pe foc pentru aprox40-45 minute.