contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Ardei Kapia Copti

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga



Ingrediente :
ardei kapia
sare neiodata (la vrac)
Preparare:
Cand cumparam ardeii kapia trebuie sa avem grija ca acestia sa fie cat mai drepti sa nu aibe prea multe onduleuri :)) . II coacem pe plita la foc , dar putem sa ii coacem in cuptorul de la aragaz in tava. Totusi va recomand sa alegeti varianta plita -foc in aer liber.
Lasam ardeii la copt pe plita pe toate partilepana li se pirleste pielita apoi ii asezam intr-un vas si ii presaram cu sare grunjoasa (mai abundent ). Lasam sa stea cu sarea acoperiti si punem urmatoraea tura la foc . Procedam la fel ca si cu prima tura . Cand am terminat de copt ardeii ii mai lasam circa 30 minute sa stea . Ne pregatim un vas cu apa rece pentru a avea unde ne limpezi pe mana in timpul cat vom curata ardeii si vom pregati un vas in care vom pune ardeii curatati.
Dupa ce am terminat curatul de pielita ne apucam sa indepartam partea arsa de la codita prin razuire . Scurtam din coditele ardeilor daca e nevoie , apoi asezam in pungi circa 2-3 ardei de persoana .Inchidem punga si o punem spre pastrare la congelator.

Articol recomandat de http://bucatareselevesele.blogspot.com/2009/09/ardei-kapia-copti.html