Ardei Iuti Pentru Boia Iute Sau, Altfel Spus, Pudra De Chili
articol scris de Daniela blog danielabucatariemoldo-ardeleneasca.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Cum soiul este tirziu, la caderea frigului au fost luati cu tot cu pamint si pusi in vase, ca sa mai apuce sa se inroseasca ! Foarte bine le-a mers, au stat in camera rece , luminoasa si aerisita si s-au facut tare faini !
S-au inrosit, s-au uscat toate frunzele si au fost usor de curatat, crengutele taiate le-am legat in funii si le-am pus in continuare la uscat, pina cind le vine rindul la macinat
Anul acesta a fost foarte frumoasa recolta , semintele le pastrez de la un am la altul, este altfel de iute, mult mai placut gustului decit ardeiul iute obisnuit!
Folosesc pudra de chili aproape la orice mincare , este excelenta !