Ardei Iuti Cu Gogosari
Sursa Ardei iuti cu gogosari
articol scris de susu blog wwwsimona-susu.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
ardei iuti, ceapa rosie solzisori, ceapa alba rondele, hrean ras fin, morcov taiat felii, gogosari taiat felii, sare, zahar, otet
Ingrediente II :
ardei iuti, gogosari feliute, telina radacina, cotoare de telina, frunze de telina, hrean, piper, boabe de mustar cu condimente de la fuks, foi de dafin, sare, zahar, apa.
Compozitia lichida folosita pentru ambele variante :
250 ml otet de 9 grade, 500 ml apa, 2 lg si 1/2 zahar, 1 lg rasa de sare. Punem hrean pe fundul borcanelor, asezam legumele spalate si taiate dupa preferinta, punem mirodenii in fiecare borcan si ne ocupam de fiertura. Se pune apa la fiert, adaugam zaharul, sarea, otetul si dupa cateva clocote turnam lichidul fierbinte peste legume. Rotim borcanele stanga dreapta sa iasa aerul si daca mai este nevoie mai adaugam lichid. Punem capacele si lasam in paturi pana se racesc.