Ardei Cu Parmezan La Cuptor
articol scris de Marcela S. blog marcela-home.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
6 ardei (2 rosii, 2 galbeni si 2 portocalii)
2-3 catei de usturoi
capere
sare, piper
parmezan ras
ulei de masline
pesmet(optional)
Intr-o tigaie, punem la prajit, in putin ulei de masline, ardeii taiati felii groase si usturoiul zdrobit. Prajim la foc mic timp de aproximativ 10 min. Dam deoparte. Adaugam caperele; condimentam cu sare si piper.
Transferam totul intr-un vas termorezistent, care are la baza un strat subtire de pesmet.
Acoperim ardeii cu un strat de parmezan ras.
Dam vasul la cuptor, la 375F, timp de aproximativ 30 min.
Pofta buna.
Intr-o tigaie, punem la prajit, in putin ulei de masline, ardeii taiati felii groase si usturoiul zdrobit. Prajim la foc mic timp de aproximativ 10 min. Dam deoparte. Adaugam caperele; condimentam cu sare si piper.
Transferam totul intr-un vas termorezistent, care are la baza un strat subtire de pesmet.
Acoperim ardeii cu un strat de parmezan ras.
Dam vasul la cuptor, la 375F, timp de aproximativ 30 min.
Pofta buna.