Ardei Copti Picanti Cu Feta La Cuptor
articol scris de elenapaduretu blog eileen-cuisine.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ingrediente ardei copti:
5 linguri ulei masline
4 ardei grasi
1 catel usturoi zdrobit
2 linguri otet vin rosu
1 mana capere scurse
1 mana patrunjel
Se freaca ardeii cu o lingura de ulei, se aseaza pe gril la cuptor si se coc. Se pun intr-o punga stransa bine si se lasa la racit. Se curata de coaja si de seminte si se rupe fasii. Se aranjeaza pe o farfurie. Se amesteca uleiul de masline, usturoiul, otetul si se asezoneaza. Se stropesc ardeii, se presara capere si patrunjel.
Ingrediente feta coapta:
200g feta
1 ardei iute tocat fin
1 lingurita oregano
2 linguri ulei masline
Se incinge cuptorul la 180 grade. Se asaza feta pe o hartie de aluminiu. Se adauga ardeiul iute, oregano si se stropeste cu ulei. Se sigileaza si se coace 10 minute.