Aproape Tokyo-style Ramen

articol scris de ioana_bogdan1 blog mononoke-kitchen.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ne trebuie ingrediente pentru 1. supa; 2. cha-shu (pot-roast pork); 3. topping.
de sos de soia, sare. Ghimbirul si ceapa verde se zdrobesc cu un cutit mare. In doi litri de apa clocotita punem oasele de pui si le fierbem pana ce carnea de pe ele isi schimba culoarea, dupa care aruncam apa respectiva si spalam oasele.
pentru supa, in afara de sosul de soia si de sare. Lasam sa fiarba la foc mic
in jur de doua ore si, la final, vom strecura delicioasa zeama.
de ulei vegetal, doua cepe verzi, 2,5 cm de ghimbir feliat, o lingura de sake,
trei de sos de soia, o lingura de zahar.
Infierbantam uleiul, calim scurt ceapa si ghimbirul,
sa clocoteasca, dam focul mic si lasam sa fiarba pentru vreo 25 de minute, intorcand carnea la fiecare cinci minute;
si asezonam cu sos de soia si sare dupa dorinta. Turnam peste ramen
si le vine randul feliilor de porc si toppingurilor, care la mine n-au fost integral
cele din carte, unde se cerea nori si menma, de exemplu.