Aperitivele Diverse
Sursa Aperitivele diverse

articol scris de lili blog liligospodini.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
PLATOU 1:
1O oua
2-3 ardei rosii
2-3 ardei galbeni
5 rosii
1 pateu de 500gr de pasare
200 gr sunca prasata felii
-sunt oua umplute si cu restul de pasta ramasa am umplut ardei ,rosii si le-am ornat ca in imaginea de mai jos.
PLATOUL 2 :
chiftelute mici rotunde
cuburi de cascaval
masline.ardei,rosii,castravetii....
ananasul l-am folosit pe post de ornament in care am infipt scobitori ornate cu o chifteluta o maslina si un cub de cascaval sau o chifteluta si legume dupa imaginatia fiecaruia, iar rosiile le-am umplut cu salata de vinete si am pus in jurul ananasului si restul de chiftelute, felii de sunca umpluta.
PLATOU3
-aperitive cu chiftelute, cascaval, sunca , masline