Aperitive Din Foietaj Cu Sunca, Cascaval, Ciuperci, Icre, Feta
articol scris de elenapaduretu blog eileen-cuisine.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ingrediente:
500g aluat foietaj
100g cascaval ras
2 catei usturoi pisat
100g ciuperci taiate cubulete
5 felii prosciutto
2 rosii cubulete
30g icre
20g feta
1 ardei gras rosu
5 felii castraveti
O ceapa verde taiata felii
Mod de pregatire:
Se incinge cuptorul la 180grade. Se intinde aluatul pe o forma de lemn curata. Se taie cu o forma rotunda. Se inteapa cu furculita si se pun pe o tava cu hartie de copt 10 minute. Se scot si pe o parte dintre ele se adauga cascaval ras amestecat cu ciuperci si usturoi. Se baga la cuptor pana se topeste cascavalul.
Pe alte bucati de foietaj se adauga sunca si rosii deasupra. Se baga la cuptor 5 minute.
Pe restul de foietaj se adauga castraveti feliati, icre si ceapa verde/branza si ardei gras.