contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Aperitive Din Foietaj Cu Sunca, Cascaval, Ciuperci, Icre, Feta

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

 


Ingrediente:
500g aluat foietaj
100g cascaval ras
2 catei usturoi pisat
100g ciuperci taiate cubulete
5 felii prosciutto
2 rosii cubulete
30g icre
20g feta
1 ardei gras rosu
5 felii castraveti
O ceapa verde taiata felii
Mod de pregatire:
Se incinge cuptorul la 180grade. Se intinde aluatul pe o forma de lemn curata. Se taie cu o forma rotunda. Se inteapa cu furculita si se pun pe o tava cu hartie de copt 10 minute. Se scot si pe o parte dintre ele se adauga cascaval ras amestecat cu ciuperci si usturoi. Se baga la cuptor pana se topeste cascavalul.
Pe alte bucati de foietaj se adauga sunca si rosii deasupra. Se baga la cuptor 5 minute.
Pe restul de foietaj se adauga castraveti feliati, icre si ceapa verde/branza si ardei gras.



Articol recomandat de eileen-cuisine.blogspot.com