contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Aperitiv Pentru Bere

articol scris de truedelights blog

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

Un aperitiv picant, numai bun langa o bere.

INGREDIENTE:
500 g cartofi, 2 oua, 50 g unt, 5 linguri faina, 50-60 g cascaval , sare, piper
PREPARARE:
Cartofii se curata de coaja si pun la fiert in apa cu sare. Se lasa sa se raceasca si se paseaza. Se adauga apoi galbenusurile, cascavalul ras, untul, faina ,iar la final se inglobeaza albusurile batute spuma cu sare si piper dupa gust. Se amesteca usor ,de jos in sus ,pentru a pastra compozitia aerata.

Din compozitia obtinuta se formeaza mici gramajoare care fie se prajesc in ulei incins , fie se coc in cuptor 15-20 minute, in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina. Pentru a-ti usura munca ,poti folosi un pos si poti da aperitivului diferite forme si marimi.



Articol recomandat de truedelights.wordpress.com