Aperitiv Cu Vinete şi Cremă De Brânză
articol scris de Xandrinne blog de-alebubulinei.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
O noua reteta de pe blogul Bucatareselor vesele, care mi-a atras atentia. Am folosit crema de branza, in loc de branza tofu.
Ingrediente: 1 vanata,
150 g branza tofu - eu am folosit 1 cutie cu cuburi de crema de branza si smantana Delaco,
cateva rosii cherry,
ulei de masline,
sare, piper, busuioc,
3 catei de usturoi.
Incalzim in tigaie putin ulei de masline, impreuna cu cateii de usturoi; scoatem usturoiul si prajim rapid pe ambele parti vanata, taiata in prealabil in felii de cca 1 cm grosime, pe care le-am sarat un pic. Scoatem pe prosoape absorbante si lasam la racorit.
Asezam peste feliile de vanata bucatele de crema de branza, felioare de rosii cherry, stropim cu putin ulei de masline, presaram busuioc uscat sau decoram cu frunzulite de busuioc proaspat (sare, piper, dupa gust).