Ananas Caramelizat Cu înghețată
articol scris de danagaby.blogspot.co blog danagaby.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Un desert ... mai bine îl încercați voi, asta dacă nu l-ați încercat deja, și-mi spune-ți!
Ca să-l faci,
Ai nevoie de:
Ananas proaspăt
zahăr
înghețată caramel bună
Mod de preparare:
Se curăță ananasul și se taie 3 felii subțiri pentru o porție.Încercați să tăiați feliile la aceiași grosime.
Se presară cu zahăr și se pun într-o tavă cu hârtie pentru copt apoi se bagă la cuptor la 170 GC cam 15 minute. Când sunt gata și s-au caramelizat frumos se scot și se lasă să se răcească.
Se pune pe o farfurie o felie de ananas apoi o cupă de înghețată și tot așa până punem toate feliuțele de ananas.Decorați după preferințe și serviți!
Poftă bună!