contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Amr 7 Zile

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Timp de opt zile nu mai gatesc in casa. Adica asa cred eu, sper, ma rog, indiferen daca da sau ba, am opt zile de maraton la munci si imi permit sa refuz intercale\area mea cu zona gospodareasca. Si pentru ca nu am ce sa va dau ca retete, dau cu AMR, adica pun poze la ce imi trazneste, cu mancare, fara mancare, ziua unu (adica ieri): invadarea extraterestrilor pe planeta clatitelor.

Slide1

Fapta petrecandu-se in halul urmator, oameni de buna credinta mi-au stins un ochi de la aragaz, eu, ametita si neatenta, nu am bagat de seama, am troznit zeama de clatita in tigaia rece, am vazut ca nu se face nicio clatita (‘gamiash, am scris nicio legat, ma defectez), am aprins focul.

Rezultat: o noua clatito-planeta.

Clatita a luat niste forme, metamoforme, ma rog, cand am flipuit-o (imi asum licenta), s-a bulbucat, arata cam ca o priveliste de pe o planeta sau un asteroid. Ceea ce a fost foarte simpatic, placut vederii si frumos mirositor.

Slide2

Pe partea opusa distractiei, a aratat mai alien decat imi imaginam.

Slide3

Ceea ce nu inseamna ca nu a fost mancata fara mila.

Am zis ca nu mai gatesc, dar e sambata, se ia micul dejun in familie, dupa ce este exilata Casi in gradina. Bai, dupa cartofii cu oua si branza, cred ca omleta cu sunca si cascaval combinata la baza cavitatii bucale cu paine cu unt si rosii, mi se pare dumnezeiasca.

Deci sa fie omleta. Fiat omletux.

Slide4

Daca pana si creatorul a putut sa rezolve in doua vorbe, alea cu “sa fie lumina”, am rezolvat si eu in doua miscari, sa fie omleta.

Slide5

Alaturi, crenvusti de Angst, mustar crenvustila si rosie din aia buna cum sunt multe anul asta pe piata.

Prima a fost portia mea, a doua portia ochilor verzi. Sau invers. Noi doi si restul lumii, nu conteaza ce-abereaza unii, nu?

Slide6

Azi nu stiu ce o sa pozez, e soare, cald, lene, somn, poate mai am clienti cu cereri aparte de meniu, ca ma blazeaza aceeasi cartofi prajiti cu sos de usturoi in fiecare zi si noapte.
Ieri am facut un mujdei misto, cu rosii proaspete si un sandwich vegetarian. Cu feedback pozitiv la sos (verbal, adicatalea) si cred ca pozitiv si la sandwich ca nu mai ramasese pe farfurie nci macar o frimitura. Dar stiti cum zic eu, poate doar i-a fost foame.

Apropos de aliensi, ma trezii obsedata de o melodie, anume asta:

rororo