Amestec De Condimente Pentru Carne La Gratar
articol scris de aphextwinz blog aphextwinz.wordpress.com
Am prostul obicei de a citi din ce sunt facute anumite produse care imi plac si de a le face acasa, odata din cauza ca sunt scumpe (cum sunt pateurile Rio Mare), a doua oara, de chichi, sa vad daca imi ies macar asemanatoare.
Dar inainte, cateva imagini din flora si fauna urbana, ai amisto, ca pe copilasii aia care beau Heineken nu ii pozai. Plin de struguri, lacrimeaza via, trandafirii infloresc intr-o veselie, pisicile imbobocesc si casandrele casandresc.
Sa revenim la condimentul nostru, e „furat” de pe punga de Smoky BBQ de la Lidl, am testat initial pe niste fasii de pui impletite, la gratar.
Am mai ajustat gustul, am lasat pe carne si am facut o bucatica, dupa cum vedeti in prima poza. Asadar contine urmatoarele: sare, zahar, legume deshidratate (se gasesc peste tot, din alea cu ardei, ceapa, usturoi), ardei iute fulgi, ardei iute afumat, rozmarin, chimen, scortisoara si piper Cayenne.
Cea de la Lidl continea si dafin, am uitat complet.
Dupa ce am facut primul test, apoi cel de-al doilea, am ramas cu ceva carne condimentata peste noapte. Ce era sa fac, nu vreau sa mai congelez prea multe, nici atata gratar nu duce nimeni, asa ca am trantit un cosulet de snitele, clasice, faina, ou, pesmet, nu am mai facut de secole acasa ca murdaresc prea multe, dar acum fiind deja condimentele in carne nu mai merita sa fac aluatul de bere.
Daca nu ati inteles despre ce este vorba, este vorba despre un amestec de condimente foarte bun pentru gratare, rub, cum vrei sa ii zici, tot aia.
rororo