Amandine
Sursa Amandine

articol scris de claudia-maria-banatu blog claudia-maria-banatulecoltderai.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
nu au iesit prea apetisante dar data viitoare vor iesi mai bine cu siguranta ;)
am ales reteta lui Criss si anume crema ganache de frisca cu ciocolata in loc de crema clasica cu unt
ptr blat avem nevoie de :
6 oua,100 gr.zahar,5 linguri ulei,5 linguri apa,4 linguri cacao,un praf de copt si aprox.6 linguri faina
albusurile se bat separat si se amesteca cu : galbenusurile batute cu zaharul,uleiul,apa,cacao,faina si praful de copt,apoi se da la cuptor,acest blat se taie in doua,se insiropeaza si se umple cu crema rezultata din : 500 ml.frisca batuta cu intaritor in care se pune 150 gr.ciocolata topita,apoi se lasa la rece cateva ore,se orneaza dupa preferinte.
Sirop : 4 linguri zahar,esenta se rom si 100 ml.apa


