contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Amandine

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 


Ingrediente:
Blat:
10 oua
10 lg zahar
10 lg faina
un plic praf de copt
un praf de sare
Sirop
1 l apa
5 lg ciocolata praf
2 lg zahar
Crema
200gr ciocolata
400 ml frisca
Glazura:
100 gr unt
100 gr zahar
5 lg ciocolata praf
100 gr apa
Mod de preparare:
Se face un blat din ingredientele pentru blat
Se prepara siropul :se pun toate ingredientele la foc si dupa ce dau un clocot se lasa la racit
Crema:
200 ml frisca impreuna cu ciocolata se pun la foc si amestecam pana ce ciocolata se dizolva.Lasam la racit.
Se bate 200 ml frisca batz ,se bate bine si crema de ciocolata si apoi se amesteca si se omogenizeaza.
Asamblarea:
se taie blatul in doua.se insiropeaza o parte se adauga crema se adauga celalalta parte de blat se insiropeaza si se da la frigider 30 min.
Se prepara glazura din ingredientele de mai sus..si asa fierbine se toarna peste prajitura taiata cubulete...se pastreaza la frigider 1 ora apoi se poate consuma...mmm


Articol recomandat de bucatariadenysei.blogspot.com