Alte Idei Din Regimul Hiposodat
articol scris de aphextwinz blog aphextwinz.wordpress.com
Una a iesit chiar misto, ma rog, nu pentru cei ce nu rezista, pentru ca, intr-adevar, nu se compara gusul cu al mancarii cu sare, dar au fost decente.
Ossobuco, facut la kukta, puneti ghilimelele de rigoare, tot ce spun e imitatie, nu are legatura cu reteta originala.
Asadar am fiert carnea cu legumele, am pus cateva rosii cubulete, supa am dat-o cainelui (nu e voie supa de carne) si am bagat niste pipe rigate in sos.
Sparanghelul l-am dat la cuptor in folie cu putin ulei de masline. Se preteaza si el farte bine la regim hiposodat.
Desert, „ou” (piersica si iaurt).
Foarte misto a iesit un ragu, hit ca fara sare, am lasat la foc mic sa fiarba carne de vita, condimente, vin rosu, rosii tocaet, dar asa ,sa zaca la infinit.
Seara am gustat cu niste orez, dar a doua zi pe paste a fost mi nu nat.
Desert, piersica, perle de branza, mini corabioare.
Si o amintire din copilarie, macaroane cu branza (de vaci, aia e) si putin zahar brun.
Mancare normala inca nimic, mai dureaza ca mai sunt sarmale, dar vreau sa fac o chestie neolteneasca dar mancata la Valcea la cineva . Saptamana viitoare, poate.
rororo