Alimente Care Păstrează Frumuseţea Pielii Vara

articol scris de Gatind cu Mira blog gatindcumira.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Roşiile: aceste legume îşi datorează culoarea specifică unui caroten numit licopen, un antioxidant puternic, care distruge radicalii peroxid produşi de razele ultraviolete. Cercetările au demonstrat că cei care consumă roşii au piele mai fină şi mai netedă. Poţi să le mănânci proaspete din gradină, să faci suc sau să găteşti ceva gustos. Roşiile sunt un ingridient culinar universal.
Tofu: tofu şi alte produse de soia asigură fermitatea pielii pentru că sunt bogate în isoflavon. Cercetătorii cred că isoflavonul previne distrugerea substanţei calogen din care este constituită pielea.
Tonul: tonul şi alţi peşti bogaţi în acizi graşi Omega-3, ca somonul, sardinele sau păstrăvul, vor face ca pielea ta să aibă un aspect proaspăt şi tânăr. De aceea nu ezita să-ţi faci salate proapete şi răcoritoare din legume şi ton.