contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

A Venit Iarasi Toamna

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Acopera-mi bendixul cu ceva. Sau mai bine presetupa de la pompa de apa apa cu umbra ta.
Nu am sa preiau isteria, doar scriu, ca in fiecare an: a inceput antimaidaneziada, aviz posesorilor de caini, puteti lua papuci in cap de la mame model. Nu bagati in seama pe cei ce nu se autosesizeaza din oficiu sa aresteze persoanele care lasa copii nesupravegheati in fata vicisitudinilor soartei. La anu, pentru curiosi, cautati ce isterie a starnit mass media anul asta. Iarasi.

Cateodata pot intelege cum niste oameni atat de scumpi si finuti si dulci rabufnesc, eu m-am mai rodat si ma pastrez pentru chestii mai cruciale, dar acum simt o melodie pe care nu v-o dedic, e cu +40.

(poza e a lui Pippo de la Negative CORE Project, e prea marfa si poza si trupa, deci nu e a mea, nu e a lor, e a urmasilor urmasilor … lu’ ne doare in cot)

Slide1

Omenirea a ajuns departe, cat de cat mai au teste pentru cancer care dau roade, pentru prostie si rautate inca nu s-a inventat nici o (da nici o, nu nicio, nici o, ca nu scriu legat nicitrei, manca-mi-ar indexul academia cu capsunii lor) forma de inventariere. Daca scrie un prost ceva pe feisbuc apar bagatorii de seama si rasa haterilor, cu uo si muie, nu conteaza ce, pisici, caini, steaua, dinamo, prezervative expirate sau bomboane M&M.

Mie imi face mare placere sa ma dau pe net sa vad retete noi, ce mai fac bucatarii si ospatarii romani, pe unde se mai situeaza pohtele de zi cu zi, ce se mai gaseste in lume sau aiurea. Dar zi de zi gasesc otrava, multa otrava. Imi e frica sa ies cu potaia pe strada dupa isteriile de toamna, imi e frica sa ma dau cu masina spre munca dupa isteriile de dinaintea inceperii scolilor. Se fac tabere, pro si contra, nu ma refer aici musai la caini, eu ma descurc, dar incep isterii legate de ce se da si ce nu se da la pachetel.

Nu stiu cati mai stiti cand am pozat odata un sandwich haios si mi-a sarit una in cap ca plozii nu au voie paine alba, ca e nociva. Oamenii au luat-o razna grav si, ce e mai rau e ca se lauda toti ca nu se uita la TV, ca e nasol si sunt manele si prostii, dar ce se vehiculeaza pe feisbucii aia, DOamne pazeste-ma. Nu ma refer la cazul de azi neaparat, ca niste parinti inconstienti au lasat doi copii mici in grija unei babe incapabile, dar tineti minte luna si ne mai vedem la anu’.

Amu nu stiu cum sa ma comport, sa mai injur mamele care isi lasa plozii in strada cand ele vorbesc la telefon, sa mai risc sa las cainele sa se cace in strada, ba mai mult, sa ii strang cacatul? Daca cacatul meu se amesteca pe undeva cu al plozilor crescuti naturist (pe asta o stiti) si care e lasat cu mandrie in mijlocul strazii? Da, am scris incoerent ca in fiecare toamna cand apare isteria cauzata de niste incapabili si incompetenti si amplificata de media.

Despre situatia cainilor nu mai are rost sa discutam, ca e degeaba. Sa lasi doi plozi cu o bunica bolnava de alzheimer e rang de recunostinta vesnica pentru aia care o sa bage bani acu’ in buzunar pentru adunarea/castrarea/eutanasierea potailor. Oricum o dau javrele, tot ca Ana in zidurile unei vile ridicata pe spatele lor sfarsesc.

Da, as salva si copii, dar nu se dau oricui, asta pentru restul carcotasilor. Ca sa adopti un copil e crima si pedeapsa, trebuie sa faci dovada ca esti presedintele tarii ingerilor nedecazuti. Aia care lasa copiii nesupravegheati sunt tratati cu mai, mai.

In toata tevatura, nimeni nu a avut nici o vina, numa javrele din parc. Jigodiile umane care se imbuiba cu banii pe “castrare/eutanasiere/depozitare” nu au nici o vina pentru ca, nu e asa, nu apar in presa. Cat despre cei care nu au grija de copii, ce sa zic, ma repet dar la alt nivel: daca ar fi cazut in canal, eutanasiam canalele?

Ma pis pe media si ma pis cu bolta pe feisbuc si mai ales pe marea asociatie de aparare a animalelor, vafutem care isi cere public scuze pentru cazul de azi. Mai penibil decat ei nu poate fi nici macar Fuego.

(nu merita un rororo postul asta incoerent, sunt obosita)