contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

A Inceput La Bucuresti

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Cum ce? Turneul mondial al celor de la Megadeth. Primul concert din serie e la Bucuresti, prima auditie la o piesa noua, oamenii odihniti, cu chef de show, a fost megamisto. Am uitat: atenciones, post neculinar, nu e cu sarmale, alea mai tarziu.

Am ajuns tarziu, dar si ei au intarziat cu cantarea, deci la fix. Nu discutam acum detalii tehnice, sunet, blablauri, ca sunt site-uri specializate care fac cronici la concerte. In afara de melodia noua, de pe albumul care se va landa in iunie, Kingmaker, care mi s-a parut nasoala, au fost piesele vechi si ultracunoscute, Holy Wars, Peace Sells, A Tout le Monde, d’astea pentru babalaci.

Dom’le ce trece timpul, inainte vedeam la concerte cu AC/DC parintii aducandu-si copiii, ei bine, acum la Megadeth erau o droaie de plozi dotati chiar cu tricouri Megadeth. Spre deosebire de alti ani, iar nu am fost trendi, majoritatea aveau tricouri cu orice altceva decat cu Megadeth, ori eu am clasicul, vechiul, decoloratul si ruptul meu tricou (mai am si altele, doh), racoros, mare de mine, vechi si primit in dar de la dragul meu Alineeeeeeeeeee, acum multi ani.

Slide1

Mi-a placut la fel de mult ca in tinerete, chit ca am ramas fana a gastii celor doi Dave cu Menza si Friedmann, nici Drover si Broderick (mai ales Broderick) nu-s de lepadat. Fata de alte dati cand nu erau la inceputul turneului, Mustaine a vorbit mai mult cu publicul, a fost fresh, am vazut ca a pus si poze cu bukalele pe fb (ne-a zis el acolosa sa ne uitam pe fb, mama lui de fb), ce sa mai numai de bine. Sa se simte publicul magulit, stiu, dar a dat bine.

M-am benoclat si eu l apoze, se pare ca trupa sta la Inter :D

Si ca le plac reclamele la telefonii mobile.

(poze postate pe fb la Dave Mustaine, eu le-am luat doar url-ul).

A fost misto si reintalnirea cu vechi camarazi de arme, acum depuse, un foarte bun prieten cu care nu m-am vazut din 2008 a emis o judecata de mare exceptie: dom’le, omul nu e programat genetic sa traiasca peste 40 de ani, te lasa dintii, te ia spatele, nu ti se mai scoala, e o tampenie cu marirea mediei de varsta, e artificial :D Inclin sa ii dau dreptate, sigur, acolo unde pot.

Cam atata in linii mari, m-am bucurat de un concert ca pe vremuri, de un public ca pe vremuri, ba am baut si doua beri, 7 lei paharul, hotii naibi, aveau si dozatoare de Jagermeister, cola si apa si hot dog si hai pa, cam atata.

A, da, la un moment dat pe scena a aparut si mascota, Vic Rattlehead, da putin de tot si neinteresant, cred ca era beat.

Iaca si melodia:

Cica la Dave: spread the word that is goog (sau asa ceva) :D

Iaca pe Metalhead si poze de la manifestatie si gata, asta voiam sa va impartasesc pana ma intorc la oalele mele.

rororo