contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

A Doua Zi De Leneveala

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Ei, cine s-a plictisit, sa sara expozeul urmator. Asadar dimineata, dupa tura de deschidere de targ, am facut oua. Ochiuri, in apa milenara (desi cica puteam si cu pancetta, na belea).

Cine ghiceste ce buruieni sunt pe oua, are o bere, marele premiu.

Avand numai apa, oua si o tigaita, am facut capac din castronelul nou. A resistat eroic, iaca.

Dupa micul dejun, plimbarica spre cafelutele necesare. Fain rau locul, v-am mai zis, putine poze, dar suficiente pentru mine.

Si iar mi-am amintit de “Domnul neco” si de faptul ca in nord exista combinatia de prosecco si bitter, zisa si, ei da, cu dedicatie speciala, gingerino.

Cateva imagini din scurta plimbare de pe malul lacului, am cules si ceva scoici.

Marinarasul ala am uitat sa citesc ce facea, probabil ca e pe gogu. De final de lac, doi iberici ai vecinilor de langa casa aia luata de noi. Foarte faini. Si cuminti, spre deosebire de Casi.

Si uite ca uitam sa va zic daca nu erau pozele. In camping, dupa ce negociai casa, pretul, ma rog, ce era de negociat, te duceau sa iti arate locul cu masinute de golf. Nu am mai fost niciodata cu masinuta de golf, e misto.

In drum spre alte zone si aventuri italiene, am pozat intr-o benzinarie niste afise, dati click daca vreti sa cititi ce e pe ele ca nu stiu daca se vede asa.

Pentru cei care nu cunosc fenomenul, dau o scurta si abrupta explicatie, nu traducere. Cand incep concediile, cei care si-au luat patrupede, fiind obligati de lege sa raspunda de ele (cip, baza de date, alea, alea), isi dau seama ce greu e sa ai caine. Sau pisica, dupa caz. Si atunci decid fie sa ii lase te miri cui, fie sa ii, ei da, arunce in autostrada (de unde nu au nici o sansa sa scape cu viata dintre roti). Pe mine m-a emotionat ce scrie in posterele alea de la buda. Nu stiu pe voi.

rororo