Coaja Rasa De Lamaie
Sursa Coaja rasa de lamaie
![ginuca27](/images/avatars/nopicture.jpg)
articol scris de ginuca27 blog ginuca27.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Coaja rasa de lamaie si/sau portocala pentru aluaturi/prajituri. Atunci cand se intampla sa nu avem lamai sau portocale proaspete in casa si avem nevoie pentru a da aroma dulciurilor e bine sa conservam coaja rasa.
Se rade, atentie, numai coaja galbena in strat subtire.
Se rasfira pe o farfurie si se presara zahar tos.
Se lasa sa stea 1 - 2 ore apoi se amesteca cu zaharul si se pune intr-un borcanel, inchis etans, in frigider, unde se poate pastra pentru mult timp.....doar ca mult timp nu o sa stea niciodata.....o spun din proprie experienta.
Am mai facut inca o portie amestecata cu portocala, dar nu am mai pozat si borcanelul.